woensdag 19 mei 2010

Laatste week

Hey allemaal,

Het is misschien te merken aan het aantal berichten van de laatste dagen maar in plaats van rustig uit te bollen in onze laatste week bij het iimc is het hier superdruk geweest de laatste paar dagen.
We hebben een Bengaalse kookles gehad dinsdag, Carmen heeft alle recepten opgeschreven zodat we het thuis nog eens allemaal kunnen reproduceren (alhoewel dat niet voor de eerste paar weken zal zijn :-) )
We hadden dinsdag ook een laatste meeting met dr. Sujit. Het was erg interessant, hij vertelde over de filosofie achter het project en over zijn motivaties vroeger en nu. Hij legde uit dat wat wij doen, geen liefdadigheid is, met Liefdadigheid help je de mensen immers niet. We geven de mensen enkel de tools en de kansen om zichzelf te helpen. Een beetje zols het verschil tussen iemand 1 vis geven of hem leren vissen... Het project zit echt goed in elkaar en het is ook nu pas, in dat opzicht dat we het motto van het iimc ten volste beginnen te snappen.. (if you re here to help you re wasting your time but if you ve come to share an participate then let us begin)

Tot zover deze korte update over ons doen en laten, meer nieuws volgt maar voor de moment zijn er nog andere mensen die graag even de pc gebruiken :-)

Groetjes Diedert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten